vegetarisch / biologisch restaurant

 
     
like ons op facebook

| home | menu | route | english |

het menu

vacature kok



hoofdgerechten

( voor- en nagerechten )

   
boekweitnoedels in panzu bouillon (van zeewier, saké en yuzu), gewokte groenten, krokante zijden tofu,
waterkers en sesam 15,50 #

voorjaarsgroenten, romige polenta, sauce vierge (saus van kruiden, olijfolie, tomaten en citroen), zwarte olijvenkruim, parmezaanse kaas, pijnboompitten
en zeekraal (zilte groente) 16,50

asperges met een gepocheerd ei, lauwwarme krieltjes met mascarpone en basilicum, vinaigrette van beurre noisette en balsamico 19,50

merguez bonen met flespompoen en venkel,
risotto van gerst met mosterdblad,
gerookte reuze kastanjechampignon
en gremolata 19,50 #

# = veganistish
(#) = veganistish op verzoek



voorgerechten

nagerechten

( hoofdgerechten )

   
gebakken knoflook paddenstoelen, gebrande tomaten met verse peterselie en een beurre blanc van tomaten 7,50

tartaar van aubergine en tomaat, kappertjes, bieslook,
gepofte spelt en buffelmozzarella 7,00 (#)

salade van berglinzen in vinaigrette met watermeloen,
gruyère kaas en tuinkers 7,00 (#)

vichysoisse (koude soep) van venkel en aardappel,
met croutons en crème fraiche 6,00 (#)

 

pure chocolade-ganache, blauwe bessen-karamel, witte chocolade-crumble en vanille ijs 7,00

gebakken hazelnoten-mokkaschuim
met rabarber-bananensaus en roomkwark 7,00

kokos-vanille panna cotta, gekonfijte ananas met steranijs en kaneel, kokoskoekje (suikervrij) 6,50 #

kaasplankje met dadelstroop 7,00



gerechten kunnen ook afgehaald worden

 
   
 
Restaurant De Waaghals
Frans Halsstraat 29
1072 BK Amsterdam
020 679 9609
info@waaghals.nl
 
sinds 1981

| home | menu | expositie | route | english |

[alle informatie op deze pagina is onder voorbehoud, er kunnen geen rechten aan worden ontleend]