vegetarisch / biologisch restaurant

 
     
like ons op facebook

| home | menu | reserveren | route | english |



Voorgerechten  


Ravioli van doperwten en hazelnoten met een saus
van crème fraîche, citroen en beurre noisette
Zoete aardappel en kokos panna cotta met sinaasappel,
pinda's en poeder van limoenbladV

8,00

8,00

Tartaar van tomaat en artisjok, 65°C eidooier, croutons,
bieslook en vadouvan mayonaise
Oosterse soep van mais en aubergine met limoen
en koriander V

8,00

7,00



Hoofdgerechten

 


Aardappel gratin met kaassaus, salsa verde,gerookte bospeen,
cherry tomaten en gefrituurde kappertjes
Curry van jackfruit met saffraan rijst, zoet-zure groenten,
gepofte kikkererwten en verse munt V

18,50

18,50

Linzen stoof met paddenstoelen, knoflook crumble,
gepocheerde kwarteleieren en oude geitenkaas
Tabouleh van boekweit met avocadocrème, tempura van broccoli,
geroosterde paprikasaus en koriander V

18,50

18,50



Nagerechten

 


Blauwe bessen ijs met vanille hangop, spongecake
en earl grey

Rijstebrij met banaan en kokos, speculaascrumble
en ananas granita
V

7,50

7,50

Drie soorten kaas met huisgemaakte panforte Aardbeien mousse met chocolade ganache
en gakarameliseerde pecannoten V

8,25

7,50

V= veganistish
 
   
 
Restaurant De Waaghals
Frans Halsstraat 29
1072 BK Amsterdam
020 679 9609
reserveren
info@waaghals.nl
 
sinds 1981

| home | menu | reserveren | route | english |

[alle informatie op deze pagina is onder voorbehoud, er kunnen geen rechten aan worden ontleend]