vegetarisch / biologisch restaurant

 
     
like ons op facebook

| home | menu | reserveren | route | english |


wij zijn gesloten wegens vakantie
van 15 t/m 23 januari

het menu

 


hoofdgerechten

( voor- en nagerechten )

   
fregola met bosui, romescosaus, gebakken broccoli,
edamame bonen, beukenzwam
en pastinaakchips
16,50 v

bladerdeegpasteitje met romige zuurkoolgoulash,
paprika en stilton, knolselderij en zoete bataat
in hazelnootdressing, paddenstoellen-chinoise
19,50

mille-feuille van aardappel, saus van mierikswortel
en boerenkaas, gekaramelliseerde witlof,
cranberries in cassis en winterpostelein 19,50

curry van venkelzaad en kokos met rode kool,
pilav van rijst, doperwten en amandelen, spinaziepakora,
chutney en aloo makala 16,50 v

v = veganistish
(v) = veganistish op verzoek



voorgerechten

nagerechten

( hoofdgerechten )

   
geroosterde spruiten met honing en tijm,
geitenkaas, gerookte vleestomaat,
en krokante sjalotten 7,50

paddenstoelen-duxelle met sesam,
schorsenerenchips en een salade
van zeewier en peer 7,50 v

wortelbeignets met dip van sojayoghurt en miso,
spaghetti van snijboon met citroen, koriander
en gepoft mosterdzaad 7,00 v

tomatenshorba (noord-afrikaanse soep)
en een ravioli gevuld met pompoen 6,50 v

chocolade-sorbet, bananenmousse, amandel victoria
en sinaasappelmarmelade
7,00 v

khir sewian (romige indiase pudding met kardemom)
met pistache, rozenwater en mangosaus 7,00

gepofte appel met ijs van kastanjes, kaneel
en rozemarijncrumble 7,00
v

drie soorten kaas met huisgemaakte panforte 7,75



gerechten kunnen ook afgehaald worden

 
   
 
Restaurant De Waaghals
Frans Halsstraat 29
1072 BK Amsterdam
020 679 9609
reserveren
info@waaghals.nl
 
sinds 1981

| home | menu | reserveren | route | english |

[alle informatie op deze pagina is onder voorbehoud, er kunnen geen rechten aan worden ontleend]