vegetarisch / biologisch restaurant

 
     
like ons op facebook

| home | menu | reserveren | route | english |

het menu

 


hoofdgerechten

( voor- en nagerechten )

   
bospaddenstoelensoep met zwarte bonen,
venkel, gerookte olijfolie, filodeegchips
en winterpostelein 16,50 v

gebakken spätzle met een saus van gerookte bloemkool
en truffel, romanesco,
gepofte cherry tomaten, rode ui gevuld met kaascrème, 
gefrituurde kappertjes en amandelen 19,50

beid bi banadoura (tomaat, ei, ui en knoflook),
bulgur met halloumi en munt, abrikozen-pompoencompote,
langzaam gegaarde courgette, artisjok en snijbiet 19,50

martabak (indonesisch pasteitje gevuld met gekruide tempeh),
geblancheerde groentes met sambal katjang, gele rijst,
roedjak en chips van belindjoevruchten 16,50 v

v = veganistish



voorgerechten

nagerechten

( hoofdgerechten )

   
gekonfijte prei, karnemelk beurre monté,
bleekselderij, tomaat, lavasolie, citroen
en krokante sjalotten 7,50

rouleau van biet met rogge en vijfkruidenpoeder,
pistache, bramendressing
en appel-pastinaakcreme 7,50 v

oosterse boerenkool, schuim van zoete aardappel
en kokos, pinda's en koriander
7,50 v

miso bouillon met enoki paddensoelen,
zijde tofu, bosui en paprika-olie
6,50 v

roomijs van gekaramelliseerde witte chocolade,
koffie spongecake, rum-rozijnen, citroen custard
en broodkruim
7,00

pisang goreng met kokosijs en chocoladesaus 7,00 v

krokant rolletje met walnoten-sinaasappelspijs, granita van mango, "kaas"creme en oranjebloesemsiroop 7,00 v

drie soorten kaas met huisgemaakte panforte 7,75

v = veganistish



gerechten kunnen ook afgehaald worden

 
   
 
Restaurant De Waaghals
Frans Halsstraat 29
1072 BK Amsterdam
020 679 9609
reserveren
info@waaghals.nl
 
sinds 1981

| home | menu | reserveren | route | english |

[alle informatie op deze pagina is onder voorbehoud, er kunnen geen rechten aan worden ontleend]