vegetarisch / biologisch restaurant

 
     
like ons op facebook

| home | menu | route | english |

het menu

vacature kok



hoofdgerechten

( voor- en nagerechten )

   
boekweitnoedels in panzu bouillon (van zeewier, saké en yuzu), gewokte groenten, krokante zijden tofu,
waterkers en sesam 15,50 #

voorjaarsgroenten, romige polenta, sauce vierge (saus van kruiden, olijfolie, tomaten en citroen), zwarte olijvenkruim, parmezaanse kaas, pijnboompitten
en zeekraal (zilte groente) 16,50

witte asperges met een gepocheerd ei, lauwwarme krieltjes met mascarpone en basilicum, vinaigrette van beurre noisette en balsamico 19,50

falafel van tuinbonen en amandelen, baba ganoush met tahine, saffraanpilav met abrikozen, een saus van geroosterde paprika en zongedroogde tomaten, doperwtenmet munt
en auberginechips 19,50 #

# = veganistish
(#) = veganistish op verzoek



voorgerechten

nagerechten

( hoofdgerechten )

   
gebakken knoflook paddenstoelen, gebrande tomaten met verse peterselie en een beurre blanc van tomaten 7,50

tartaar van aubergine en tomaat, kappertjes, bieslook, gepofte spelt en buffelmozzarella 7,00 (#)

gepofte en gerookte bieten met topinamboer-amandelcreme, gekonfijte citroen, dragon en bietenchips 7,00 #

romige koolrabi-pastinaaksoep met dille 6,00

pure chocolade-ganache, blauwe bessen-karamel, witte chocolade-crumble en vanille ijs 7,00

pavlova met bananenroom en een chocolade schots 7,00

kokos-vanille panna cotta, gekonfijte ananas met steranijs en kaneel, kokoskoekje (suikervrij) 6,50 #

kaasplankje met dadelstroop 7,00



gerechten kunnen ook afgehaald worden

 
   
 
Restaurant De Waaghals
Frans Halsstraat 29
1072 BK Amsterdam
020 679 9609
info@waaghals.nl
 
sinds 1981

| home | menu | expositie | route | english |

[alle informatie op deze pagina is onder voorbehoud, er kunnen geen rechten aan worden ontleend]