vegetarisch / biologisch restaurant

 
     
like ons op facebook

| home | menu | reserveren | route | english |

tweede kerstdag geopend
klik hier voor het menu

het menu

 


hoofdgerechten

( voor- en nagerechten )

   
bospaddenstoelensoep met zwarte bonen,
venkel, gerookte olijfolie en peterselie salade
met gepofte kikkererwten 16,50 v

gebakken spätzle met een saus van gerookte bloemkool
en truffel, romanesco,
gepofte cherry tomaten, rode ui gevuld met kaascrème, 
gefrituurde kappertjes en amandelen 19,50

beid bi banadoura (tomaat, ei, ui en knoflook),
bulgur met halloumi en munt, abrikozen-pompoencompote,
langzaam gegaarde courgette, artisjok en snijbiet 19,50

martabak (indonesisch pasteitje gevuld met gekruide tempeh),
geblancheerde groentes met sambal katjang, gele rijst,
roedjak en chips van belindjoevruchten 16,50 v

v = veganistish



voorgerechten

nagerechten

( hoofdgerechten )

   
aardappelrösti, parmezaanse kaas, knolselderijcrème met hazelnoten
en saus van spinazie en beurre noisette 7,50

geroosterde schorseneer, hoorn des overvloeds
(paddenstoel), ingelegde wortel, kervel
en knoflook-broodkruim 7,50 v

oosterse boerenkool, schuim van zoete aardappel
en kokos, pinda's en koriander 7,50 v

miso bouillon met enoki paddensoelen,
zijde tofu, bosui en paprika-olie 6,50 v

 

walnotenroomijs, kaneelcrumble, gebakken appel
en gezouten karamel
7,00

pisang goreng met kokosijs en chocoladesaus 7,00 v

frambozensorbet, vanillecrème, balsamico gel
en amandel victoria 7,00
v

drie soorten kaas met huisgemaakte panforte 7,75

v = veganistish



gerechten kunnen ook afgehaald worden

 
   
 
Restaurant De Waaghals
Frans Halsstraat 29
1072 BK Amsterdam
020 679 9609
reserveren
info@waaghals.nl
 
sinds 1981

| home | menu | reserveren | route | english |

[alle informatie op deze pagina is onder voorbehoud, er kunnen geen rechten aan worden ontleend]