vegetarisch restaurant de waaghals

amsterdam

 
 
 
  |home|menu|

 

 


voorgerecht

aardappelr÷sti, parmezaanse kaas, knolselderijcrŔme met hazelnoten en saus van spinazie en beurre noisette

of

geroosterde schorseneer, hoorn des overvloeds (paddenstoel), ingelegde wortel, kervel en knoflook-broodkruim V

tussengerecht

romige bospaddenstoelensoep met venkel
en gerookte olijfolie
(V)

hoofdgerecht

rouleau van rode kool, aardappelmousseline met roquefort, blauwe druiven, winterpostelein en rode wijn-jus

of

kataifikroket van ma´s en koriander, linzenpuree met mandarijn, andijvie, cashewnoten en een saus van pompoen en komijn V

kaas

drie soorten kaas met huisgemaakte panforte

nagerecht

walnotenroomijs, kaneelcrumble, gebakken appel
en gezouten karamel

of

frambozensorbet, vanillecrŔme, balsamico gel
en amandel victoria
V

 

wijzigingen voorbehouden

 

5-gangenmenu 40,- euro

4-gangenmenu 35,- euro

3-gangenmenu 30,- euro

 

wij zijn tweede kerstdag geopend

 

 
Restaurant De Waaghals
Frans Halsstraat 29
1072 BK Amsterdam
020 679 9609
reserveren
info@waaghals.nl
 
sinds 1981

| home | menu | reserveren | route | english |